Vreme Hrvaška

Hrvaška: današnje in jutrišnje vreme, vremenska slika, temperatura, stanje vremena, obeti. Vreme na hrvaškem danes in jutri. Prognoza je dostopna: po 7. uri zjutraj pozimi, po 8. uri zjutraj poleti.

Vremenska napoved za Hrvaško

vreme Hrvaška danes vreme Hrvaška jutri

Hrvaška danes (v hrvaškem jeziku)

Vremenska prognoza za Hrvatsku za 18.11.2018: U unutrašnjosti pretežno oblačno, mjestimice sa slabom oborinom na granici kiše i snijega, uglavnom u gorskoj i istočnoj Hrvatskoj, a navečer i drugdje. Na Jadranu prijepodne pretežno sunčano, zatim porast naoblake uz mogućnost kiše ne krajnjem jugu. Povremeno će puhati umjeren sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu umjeren i jaka bura, podno Velebita s olujnim, ujutro ponegdje i orkanskim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka od 2 do 7, na Jadranu od 10 do 15 °C.

Hrvaška jutri (v hrvaškem jeziku)

Vremenska prognoza za Hrvatsku za 19.11.2018: Prevladavat će oblačno, na kopnu uz povremenu oborinu na granici kiše i snijega. U unutrašnjosti Dalmacije i Istre te duž obale bit će uglavnom suho, samo na krajnjem jugu može pasti malo kiše. Na kopnu vjetar slab i umjeren sjeveroistočni. Na sjevernom Jadranu i u sjevernoj Dalmaciji umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima, a duž ostatka obale okrenut će na umjereno jugo koje će prema večeri jačati. Najniža jutarnja temperatura od -2 do 2, na Jadranu od 5 do 9, a najviša dnevna između 1 i 5 na kopnu te 10 i 15 °C na Jadranu.

Trenutno vreme v Zagrebu

4°C

Vlažnost: 70 %
Zračni tlak: 1015.8 mb
Veter: 6,9 km/h V
Posodobljeno: 18.11.2018 ob 06:16

Trenutno vreme v Splitu

7°C

Vlažnost: 49 %
Zračni tlak: 1018 mb
Veter: 19,3 km/h V

10 dnevna napoved za večja mesta

  1. Dubrovnik |
  2. Osijek |
  3. Pula |
  4. Reka |
  5. Slavonski Brod |
  6. Split |
  7. Zadar |
  8. Zagreb

Morje Hrvaška


Oglejte si tudi napovedi za hrvaško morje (Jadran, Istra) in hrvaške otoke.