Vreme Hrvaška

Hrvaška: današnje in jutrišnje vreme, vremenska slika, temperatura, stanje vremena, obeti. Vreme na hrvaškem danes in jutri. Prognoza je dostopna: po 7. uri zjutraj pozimi, po 8. uri zjutraj poleti.

Vremenska napoved za Hrvaško

vreme Hrvaška danes vreme Hrvaška jutri

Hrvaška danes (v hrvaškem jeziku)

Vremenska prognoza za Hrvatsku za 25.02.2018: Pretežno oblačno, vjetrovito i hladno. Na Jadranu povremeno susnježica i snijeg, a u Dalmaciji, posebice južnoj, još mjestimice i kiša, dok će se u Istri zadržati uglavnom suho. Povremeno će snijeg padati i u gorskoj Hrvatskoj, a u ostatku unutrašnjosti moguć je tek rijetko. Puhat će umjeren do jak sjeveroistočni i sjeverni vjetar, u gorju s olujnim udarima. Na Jadranu jaka bura s olujnim, podno Velebita i s orkanskim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -8 i -3, a na Jadranu od -1 do 5 °C.

Hrvaška jutri (v hrvaškem jeziku)

Vremenska prognoza za Hrvatsku za 26.02.2018: Pretežno oblačno, povremeno sa snijegom, osobito u gorskim predjelima i u Slavoniji. U Dalmaciji će mjestimice biti i susnježice. U Istri bez oborina uz dulja sunčana razdoblja. Puhat će umjeren, na udare i jak, u gorju i olujan sjeveroistočni i sjeverni vjetar. Na Jadranu umjerena i jaka bura, ponegdje i olujna, podno Velebita i s orkanskim udarima. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -14 i -8, a na Jadranu od -5 do 1 °C. Najviša dnevna većinom od -8 do -3, u gorju od -12 do -10. a na Jadranu -2 do 3 °C.

Trenutno vreme v Zagrebu

-6°C Rahlo sneži
Rahlo sneži
Vlažnost: 66 %
Zračni tlak: 1023 mb
Veter: 6,4 km/h V
Posodobljeno: 25.02.2018 ob 10:16

Trenutno vreme v Splitu

-1°C Rahlo sneži
Rahlo sneži
Vlažnost: 80 %
Zračni tlak: 1010 mb
Veter: 25,7 km/h V

10 dnevna napoved za večja mesta

  1. Dubrovnik |
  2. Osijek |
  3. Pula |
  4. Reka |
  5. Slavonski Brod |
  6. Split |
  7. Zadar |
  8. Zagreb

Morje Hrvaška


Oglejte si tudi napovedi za hrvaško morje (Jadran, Istra) in hrvaške otoke.