Dodaj med priljubljene

Vreme Hrvaška

Hrvaška: današnje in jutrišnje vreme, vremenska slika, temperatura, stanje vremena, obeti. Najnovejša prognoza je dostopna: po 7. uri zjutraj pozimi, po 8. uri zjutraj poleti.
Vreme Hrvaška danes (v hrvaškem jeziku)

Na Jadranu djelomice sunčano i vjetrovito. U unutrašnjosti oblačno, a uglavnom u zapadnim krajevima još su povremeno moguće vrlo slabe oborine na granici kiše i snijega, dok će u višim predjelima padati vrlo slab snijeg. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura između 0 i 4, na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije uglavnom od 7 do 12 °C.

Vreme Hrvaška jutri (v hrvaškem jeziku)

Na Jadranu pretežno sunčano. U većem dijelu unutrašnjosti oblačno i maglovito, a od sredine dana moguća su sunčana razdoblja, uglavnom u gorju. Vjetar slab. Na Jadranu će još u prvom dijelu dana puhati umjerena i jaka, na udare i olujna bura koja će postupno slabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od -2 do 2, na Jadranu od 3 do 7. Najviša dnevna između 0 i 5, na Jadranu od 8 do 13 °C.

Trenutno v Zagrebu

1 °C
Pretežno oblačno
Vlažnost: 87%
Zračni tlak: 1048 mb
Veter: 3 km/h   S
Občutek zunaj: 1 °C
Posodobljeno: 21.1. ob 00:15

Trenutno v Splitu

5 °C
Pretežno oblačno
Vlažnost: 54%
Zračni tlak: 1042 mb
Veter: 10 km/h   S
Občutek zunaj: 2 °C
Posodobljeno: 21.1. ob 00:15

Napoved za večja mesta

Napovedi za hrvaško morje

Oglejte si tudi napovedi za hrvaško morje (Jadran, Istra) in hrvaške otoke.