Dodaj med priljubljene

Vreme Hrvaška

Hrvaška: današnje in jutrišnje vreme, vremenska slika, temperatura, stanje vremena, obeti. Vremenska napoved je dostopna v slovenskem jeziku. Najnovejša prognoza za Hrvaško je dostopna: po 7. uri zjutraj.

Vreme Hrvaška danes 19. 1 2021

V Dalmaciji pretežno sončno, medtem ko bo na severnem Jadranu veliko oblakov, proti koncu dneva in ponoči in malo dežja. V notranjosti delno sončno s spremenljivo oblačnostjo, zjutraj včasih z meglo. Proti večeru bo bolj oblačno, večinoma pa je v gorah možen dež in sneg. Pihal bo zmeren, ponekod močan jugozahodnik, v Dalmaciji pa zmeren jugo. Najvišja dnevna temperatura je med 3 in 8, na Jadranu pa 8 in 11 °C.

Vreme Hrvaška jutri

Delno sončno s spremenljivo oblačnostjo. Ob večji oblačnosti bo na Jadranu, predvsem na severnem delu ter v Gorskem kotarju in Liki, občasno deževalo, le v najvišjih gorah je lahko žled in sneg. Zapihal bo zmeren in močan veter, v gorah in na osrednji Hrvaški ponekod nevihten jugozahodnik, v Dalmaciji zmeren in močan jugo. Najnižja temperatura od 0 do 3, na Jadranu od 3 do 8, najvišja dnevna pa večinoma med 9 in 13, v gorskih območjih 4 in 7 °C.

Posodobljeno: 19. 1 2021

Trenutno v Zagrebu

2 °C
Jasno
Vlažnost: 80%
Zračni tlak: 1022 mb
Veter: 7 km/h   J
Občutek zunaj: -0 °C
Posodobljeno: 19.1. ob 17:08

Trenutno v Splitu

8 °C
Delno oblačno
Vlažnost: 68%
Zračni tlak: 1026 mb
Veter: 5 km/h   J
Občutek zunaj: 8 °C
Posodobljeno: 19.1. ob 17:08

Napoved za večja mesta

Napovedi za hrvaško morje

Oglejte si tudi napovedi za hrvaško morje (Severni Jadran, Istra, Dalmacija) in hrvaške otoke.