Dodaj med priljubljene

Vreme Hrvaška

Hrvaška: današnje in jutrišnje vreme, vremenska slika, temperatura, stanje vremena, obeti. Najnovejša prognoza je dostopna: po 7. uri zjutraj pozimi, po 8. uri zjutraj poleti.
Vreme Hrvaška danes (v hrvaškem jeziku)

Pretežno oblačno, povremeno s kišom, u Dalmaciji i pljuskovima s grmljavinom koji lokalno mogu biti izraženiji. Najmanje kiše past će u Istri i na istoku zemlje, a prema kraju dana bit će rjeđa i u ostatku zemlje. Vjetar na kopnu većinom slab, na istoku umjeren jugoistočni. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana mjestimice umjerena bura i sjeverozapadnjak, a duž preostalog dijela obale umjereno i jako jugo te jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 8 do 13, na Jadranu između 13 i 18 °C.

Vreme Hrvaška jutri (v hrvaškem jeziku)

Promjenljivo, ponegdje i pretežno oblačno uz kišu uglavnom na Jadranu i predjelima uz njega. U prvom dijelu dana još je poneki izraženiji pljusak moguć u Dalmaciji, a malo kiše mjestimice u unutrašnjosti. Ujutro na kopnu ponegdje magla i niski oblaci. Vjetar većinom slab, na Jadranu umjereno jugo i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od 4 do 8, na Jadranu između 9 i 14. Najviša dnevna većinom od 10 do 15 °C, u Dalmaciji malo viša.

Trenutno v Zagrebu

9 °C
Možen je rahel dež
Vlažnost: 95%
Zračni tlak: 1011 mb
Veter: 5 km/h   JZ
Občutek zunaj: 9 °C
Posodobljeno: 20.11. ob 17:15

Trenutno v Splitu

14 °C
Možen je rahel dež
Vlažnost: 81%
Zračni tlak: 1012 mb
Veter: 11 km/h   JZ
Občutek zunaj: 14 °C
Posodobljeno: 20.11. ob 17:15

Napoved za večja mesta

Napovedi za hrvaško morje

Oglejte si tudi napovedi za hrvaško morje (Jadran, Istra) in hrvaške otoke.