Dodaj med priljubljene

Vreme Hrvaška

Hrvaška: današnje in jutrišnje vreme, vremenska slika, temperatura, stanje vremena, obeti. Vremenska napoved je dostopna v slovenskem jeziku. Najnovejša prognoza za Hrvaško je dostopna: po 7. uri zjutraj.

Vreme Hrvaška danes 07. 12 2021

Delno sončno. Zjutraj bo na vzhodu še bolj oblačno, na jugu lahko pada malo dežja, v osrednjih predelih ponekod megla. Veter šibak do zmeren severni in severozahodni. Na Jadranu zmerna in močna burja in severni veter, občasno z nevihtnimi sunki. Najvišje temperature večinoma od 0 do 5 na kopnem in od 7 do 11 °C ob obali.

Vreme Hrvaška jutri

V prvem delu dneva sončno, zjutraj na celini močna zmrzal, v osrednjih predelih krajevna megla. Sredi dneva oblačno z dežjem od zahoda, najprej na severnem Jadranu in v gorskih predelih, kjer bo žled. Do konca dneva bo ponekod razen Slavonije deževalo, v osrednjih predelih in predvsem v Gorskem kotarju pa bi dež lahko pomrznil pri tleh. Veter na celini šibek in ponekod zmeren jugovzhodni, na Jadranu južni v okrepitvi do močan in nevihten. Najnižja jutranja temperatura od -7 do -2, na Jadranu od 1 do 5, najvišja dnevna od 3 do 6 na kopnem in med 9 in 13 °C ob obali.

Posodobljeno: 07. 12 2021

Trenutno v Zagrebu

2 °C
Delno oblačno
Vlažnost: 74%
Zračni tlak: 1015 mb
Veter: 4 km/h   Z
Občutek zunaj: 2 °C
Posodobljeno: 7.12. ob 16:09

Trenutno v Splitu

7 °C
Delno oblačno
Vlažnost: 55%
Zračni tlak: 1010 mb
Veter: 14 km/h   S
Občutek zunaj: 5 °C
Posodobljeno: 7.12. ob 16:09

Napoved za večja mesta

Napovedi za hrvaško morje

Oglejte si tudi napovedi za hrvaško morje (Severni Jadran, Istra, Dalmacija) in hrvaške otoke.