Dodaj med priljubljene

Vreme Hrvaška

Hrvaška: današnje in jutrišnje vreme, vremenska slika, temperatura, stanje vremena, obeti. Vremenska napoved je dostopna v slovenskem jeziku. Najnovejša prognoza za Hrvaško je dostopna: po 7. uri zjutraj.

Vreme Hrvaška danes 31. 7 2021

Večinoma sončno in vroče, vendar ne povsem stabilno. V notranjosti bodo spremenljivi oblaki, predvsem v zahodnem in severozahodnem delu so možne plohe. Slab in zmeren jugozahodni in zahodni veter bo na celini postopoma obračal proti severovzhodu in severu, na Jadranu pa bo pihal jugo. Najvišja dnevna temperatura je večinoma med 33 in 37 °C, v gorskih predelih nekoliko nižja.

Vreme Hrvaška jutri

V notranjosti in na severnem Jadranu spremenljivo in nestabilno. Občasno bodo plohe, ki jim bo sledila grmenje, že ponoči na zahodu države, v drugem delu dneva pa morda tudi na vzhodu. Nevihta je možna tudi lokalno, predvsem v prvem delu dneva na severnem Jadranu in v Gorskem kotarju. V Dalmaciji bo večinoma sončno in suho. Zmerni jugozahodni veter, popoldne občasno z močnimi sunki, bo obrnil severni in severozahodni veter ter oslabel. Na Jadranu bo pihal zmeren do močan južni in južni veter. Najnižja jutranja temperatura večinoma med 17 in 22, na Jadranu od 25 do 28. Najvišja dnevna večinoma od 31 do 36 °C, ponekod v gorah in na severozahodu nekoliko nižja.

Posodobljeno: 31. 7 2021

Trenutno v Zagrebu

33 °C
Jasno
Vlažnost: 42%
Zračni tlak: 1008 mb
Veter: 10 km/h   JV
Občutek zunaj: 34 °C
Posodobljeno: 31.7. ob 17:08

Trenutno v Splitu

33 °C
Jasno
Vlažnost: 45%
Zračni tlak: 1009 mb
Veter: 6 km/h   J
Občutek zunaj: 35 °C
Posodobljeno: 31.7. ob 17:08

Napoved za večja mesta

Napovedi za hrvaško morje

Oglejte si tudi napovedi za hrvaško morje (Severni Jadran, Istra, Dalmacija) in hrvaške otoke.