Dodaj med priljubljene

Vreme Hrvaška

Hrvaška: današnje in jutrišnje vreme, vremenska slika, temperatura, stanje vremena, obeti. Vremenska napoved je dostopna v slovenskem jeziku. Najnovejša prognoza za Hrvaško je dostopna: po 7. uri zjutraj.

Vreme Hrvaška danes 13. 4 2021

Pretežno oblačno z dežjem, krajevno obilno, predvsem na Jadranu in izrazitejše plohe z grmenjem. V gorah bo žled in sneg s tvorbo snežne odeje, sneg, ki ga prenaša burja, lahko na severnem Jadranu. Pihal bo zmeren do močan severovzhodni in severozahodni veter. Na Jadranu močno in nevihtno, ob vznožju Velebita s sunki in orkanska burja, v Dalmaciji pa zjutraj in zelo do nevihtnega juga. Najvišja temperatura od 0 do 3 °C v gorskih predelih, drugod v notranjosti večinoma med 3 in 8, na Jadranu pa od 8 na severu do 16 °C na jugu.

Vreme Hrvaška jutri

V notranjosti zmerno do pretežno oblačno, še vedno na vzhodu z občasnim dežjem, ponoči in zjutraj lahko občasno žled, v gorah pa malo snega. Popoldne krajevne plohe z dežjem ali snegom. Na Jadranu se postopoma zjasni, zjutraj na jugu le več oblakov, včasih tudi z dežjem. Veter šibek in zmeren severni in severozahodni, lokalno z močnimi sunki. Na Jadranu bo močna sunkovita burja in severni veter postopoma slabela in se obračala na severozahod. Najnižja temperatura od -2 do 3, na Jadranu od 3 do 8 °C. Najvišji dnevni je večinoma med 5 in 10 v notranjosti ter 10 in 14 °C na obali in otokih.

Posodobljeno: 13. 4 2021

Trenutno v Zagrebu

5 °C
Možen je rahel dež
Vlažnost: 89%
Zračni tlak: 1022 mb
Veter: 12 km/h   S
Občutek zunaj: 2 °C
Posodobljeno: 13.4. ob 17:08

Trenutno v Splitu

14 °C
Možen je rahel dež
Vlažnost: 75%
Zračni tlak: 1013 mb
Veter: 14 km/h   J
Občutek zunaj: 14 °C
Posodobljeno: 13.4. ob 17:08

Napoved za večja mesta

Napovedi za hrvaško morje

Oglejte si tudi napovedi za hrvaško morje (Severni Jadran, Istra, Dalmacija) in hrvaške otoke.